Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Οκτώβριο το Sinner: Sacrifice for Redemption σε PS4, Xbox One και Switch

*
Η Another Indie ανακοίνωσε την έλευση του Sinner: Sacrifice for Redemption στα ψηφιακά καταστήματα των PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch τον ερχόμενο μήνα, συγκεκριμένα στις 18 Οκτωβρίου 2018. Αργότερα μέσα στο έτος θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του σε PC και Mac, κάνοντας ντεμπούτο ως ένας “First on Discord” τίτλος. Εννοείται ότι κάποια στιγμή θα συμπεριληφθεί και στην πλατφόρμα του Steam. Οι developers του παιχνιδιού, Dark Star Game Studios, έχουν στις τάξεις τους άτομα από τις Ubisoft, Konami και Blizzard, κρατώντας στον πυρήνα του gameplay το τίμημα και την πιθανή ανταπόδοση της θυσίας από τον παίκτη. Κεντρικός ήρωας είναι ο Adam, ο οποίος κρύβει ένα σκοτεινό παρελθόν και ξεκινάει ένα μακρύ ταξίδι για να λάβει συγχώρεση. Στον δρόμο του θα συναντήσει επικίνδυνα φαντάσματα, τα οποία θα αντιπροσωπεύουν τις επτά θανάσιμες αμαρτίες και για να τα αντιμετωπίσει θα αναγκαστεί να θυσιάσει ένα κομμάτι του εαυτού του αποκτώντας ένα permanent debuff. Όπως είναι λογικό, οι μάχες θα παρουσιάζουν αυξανόμενη δυσκολία αφού ο Adam θα χάνει vitality και κομμάτια του εξοπλισμού του. Τέλος, στο New Game+ οι παίκτες μπορούν να ξεκλειδώσουν εναλλακτικό εξοπλισμό και να ξεκινήσουν ξανά το ταξίδι του Adam, χωρίς να χάσει τόσο γρήγορα την φρεσκάδα του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*